Forsikring

Home » Forsikring

Det eneste der er dyrere end at have forsikring er ikke at have det. Det er ikke altid du har brug for din forsikring, men når du har kan den spare dig for mange penge. Din forsikring betaler for eksempel, hvis du kommer til at påkøre en anden bil, får stjålet din cykel eller der er brand eller indbrud hjemme hos dig.

Der er en del forskellige forsikringer. Mange af er det ikke alle, der skal have (fx giver det ikke så eget mening at have en bilforsikring, hvis du ikke har en bil). Der er to slags forsikringer som alle skal have: indbo- og ansvarsforsikring. Indboforsikringen dækker ved brand og tyveri hjemme hos dig selv. Ansvarsforsikringen dækker hvis du er uheldig og gøre skade på andre eller deres ting.

Tip: Husk at få tilbud flere steder fra, så du er sikker på, at din forsikring er den bedste og billigste. På forsikringsguiden (LINK) kan du sammenligne de forskellige muligheder du har for at få forsikring.

Tip: Nogle fagforeninger tilbyder billigere forsikringer, hvis du tegner dem i et bestemt forsikringsselskab. Undersøg om det kan betale sig for dig.

Du kan finde flere gode råd om, hvordan du kan spare penge på forsikring i denne artikel i Forbrugerrådets blad Tænk.