Om Projektet

Home » Om Projektet

Om “Styr din gæld”

I 2011 udgav Ungdommens Analyseenhed rapporten ”Når gæld bliver et problem”, der viser, at antallet af unge mellem 18 og 30 med gældsproblemer er stigende. Der er både flere unge, der skylder penge væk og de skylder også flere penge væk pr. person. Samtidig mangler mange unge en basal forståelse for privatøkonomi, der gør, at de let kan ende i samme gældsfælde som

Med ”Styr din gæld” er Forbrugerrådet Tænk, Danske Studerendes Fællesråd og Økonomer Uden Grænser gået sammen om at gøre noget ved problemet. Projektet indeholder både gældsrådgivning til de, der allerede er i problemer med gæld og en forebyggende indsats, der skal sørge for, at færre kommer i en lignende situation.

Gældsrådgivningen sker gennem vores chatrådgivning der er åben hver tirsdag 14-16, onsdag fra 14-18 og torsdag 14-16. Vores uddannede rådgivere sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har mistet overblikket og føler at det hele sejler.

Chatrådgivningen finder du her. Du kan også chatte og følge med i nyheder på Styr din gælds facebookside.

Den forebyggende indsats foregår både her på hjemmesiden og ude på en lang række uddannelsessteder. Her på hjemmesiden kan du finde en række gode råd til, hvordan du styrer din økonomi som studerende eller lærling.

Vi tager også rundt og underviser i privatøkonomi på uddannelsessteder i hele Danmark. Hvis du gerne vil have os ud, der hvor du underviser, så se mere her. Hvis du gerne vil melde dig som frivillig formidler, så kan du læse mere her. Vi har indtil videre afholdt 107 foredrag for omkring 6500 tilhørere.

“Styr din gæld” er lavet i samarbejde mellem Forbrugerrådet Tænk, Danske Studerendes Fællesråd og Økonomer Uden Grænser. Projektet er 100% ikke-kommercielt. Vi tjener ikke penge på at lave “Styr din gæld”. Vi gør det, fordi vi synes, at det er vigtigt.